27 Ekim 2015 Salı

the Balm shady lady vol.2 palet

 Arkadaşlar hepinize merhaba :)
sonbaharın en güzel günlerini yaşadığımız bu günlşerde değişik far arayayışlarımda karşıma bu güzel palet çıktı . Bir yıl önce aldığım parmağımın ucuyla bir kaç rengine öylesine bakıp hiç kullanmadan bir kenara attığım bu güzel palet evet güzel çünkü bu günlerde tam da istediğim renkler bunlar :)
          gratisten indirimde 20-25 tl ye aldığım 9 renkten oluşan the Balm shady lady vol.2 palet gerçekten hem sonbahar hemde kışın sizi idare etsin istiyorsanız ve bütün bir kış bende kalsın hemende bitmesin diyorsanız bu palete mutlaka göz atın derim .


 En güzel mürdüm tonları rose gold taş rengi antrasit ışıltılı kahve yeşil şampanya.... daha ne güzelliğini sayayım ki birde güzel aydınlatıcı renk... ohh mis vallahi
             görmüş olduğunuz buy dokuz renk metalık sedfli hatta bazıları simli gibi duran ışıltılı renkler aşağıdaki renklerde gün ışında çekimiş olduğu gibi görünen renkler yani işte farlar normalde böyle duruyor :)
   ben uzun zaman önce aldım da neden kullanmamışım diye pişmanımve bu aralar makyaj çantamda yerini aldı sizinde bu renklerde far arayışınız varsa yada değişik renkler deenemek istiyorsanız farklı renkleri bulacağınız shady lady vol.2 ye göz atın derim
                                                              seygiyle kalın  zeynep :)



üstte görmüş olduğunuz far renklerisoldan sağa ilk sıra ve orta sıra ilk renk 

                                üstte görmüş olduğunuz farlar orta sıra ve en alt sıra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder