27 Mart 2018 Salı

nays collection




       arkadaşlar hepinize merhaba son zamanlarada yeni tanıştığım ve çok beğeendiğim bir markadan size bahsetmek istiyorum. nays kozmetik bi türk firması istanbul da gitmiş olduğum sosyalannemblog fatmacığım düzenlediği birkadınbinhayat etkinliğinde tanıdığım güzel ürünleri bulunan bir firma         
   özellikle parfüm kokuları ve kalıcılıkları harika üstünüzden hemen uçmayan kokular süper kalıcı ve benim en çok beğendiğim bir diğer ürün tabiki de makyaj temizleme mendilleri normalde makyaj temizleme mendili pek kullanmama fakat bu marka ürünlerini çok sevdim ve şiddetle tavsiye ederim ürünleri internet sitesinden yada instagram sayfasından kargo ücreti ödemeden alabilirsiniz sevgiler ürün i,çerikleri için yazının devamını okumayı unutmayın :)


http://nayscollection.com.tr/
https://www.instagram.com/nayscollectionn/


ISLAK MENDİLLER
NAYS COLLECTION markası altında Parfümlü Islak Mendilleri tüketicilerden tam not alarak sınıfı geçmiş ve markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. E vitaminli, paraben içermeyen ve ph değeri 5,5 olan ürünlere birde Makyaj Temizleme Mendili eklenerek ürün yelpazesini arttırmıştır.
Daha arındırılmış bir temizleme…
Makyaj temizleme mendilleri suya dayanıklı ve dudaklar için arındırıcı bir özelliğe sahip olup, kadınların güvenli bir şekilde kullanmalarına imkân sağlamaktadır. Paketleri 72 adet olan ürünün kalitesi ise sıradan ıslak mendillerle kıyaslanamayacak kadar farklı bir yapıdadır.
Alkolsüz esans ve yağlarda yeni kokular…
Bitkilerin kokulu ve iyileştirici tarafları kullanılarak elde edilen bu özel aromalara artık tanıdık kokular eşlik edecek ve gün boyu kalıcılığını koruyacaktır. İçerisindeki bitki özlerinin yaydığı ferahlık ALKOLSÜZ olarak şişelenmiş ve kullanıma sunulmuştur. Alışılmışlardan uzak ve egzotik kokular için teninize bir dokunuş yeterli olacaktır. 10 ml cam şişelerde 29 kadın ve 19 erkek kokusuyla satışa sunulacaktır.
 Evinizin her köşesinde, ofisinizdeki çalışma masanızda; kalıcı ve hoş koku için dekoratif bambu oda parfümü. NAYS COLLECTION kalitesiyle üretilen bu ürün dakikalar içinde evinizin ve ofisinizin hoş kokmasını sağlar. Doğal bambu çubuklar, doğal yağlar içeren esans karışımını emerek ortama yada

oda kokusu:
Koku bittikten sonra bile; şık tasarımlı şişesi ve tahta çubuklarıyla, ev ve ofis dekorasyonunuzun bir parçası olarak kalır. Dekoratif ve şık görüntüsüyle ev dekorasyonunuza uyum sağlar ve yaşam alanınızı süsler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder