27 Mart 2018 Salı

agarta bitkisel kozmetik ürünleri


Arkadaşlar hepinize merhaba  size yeni doğal bitkisel bir mar kadan bahsetmek istiyorum.
              son zamanlarda hepimizin istediği az kimyasel temiz içerik ve doğal ürünler bu markada mevcut temiz içerik ile ürünlerini ürüten bu marka ayrıca bir türk firması.
gelelim ürünlere
Agarta, Tibet ve Orta Asya geleneklerinde adı geçen efsanevi yer altı uygarlığının adıdır. Bu uygarlık, inanışa göre üstün bir teknolojiye sahipti ve günümüz bilim adamlarının bilmediği enerji türlerini kullanıyordu. Uçan dairelerin, bu üstün enerjinin kullanımı sonucu Agartalılar tarafından yapılmış araçlar olduğu inanışı geleneksel anlatımda yer almaktadır.
İnanışa göre, Atlantislilerin çıkardığı nükleer savaş sonucu meydana gelen tufan felaketinden kurtulan bir grup, önce Brezilya’nın yüksek platolarına gelmişler daha sonra da radyasyondan korunmak için, yüzeyle bağlantılı tünelleri olan yeraltı şehirlerine yerleşmişlerdi. Mısır’daki Gize Piramidinin altında bulunan gizli odaların ve Nevşehir’de ki tünellerin bu yeraltı dünyası ile ilişkisi olduğu iddia edilir.
Atlantis medeniyetinin devamı niteliğinde olan Agarta medeniyeti insanları geçmişte ki korkunç nükleer savaştan ders aldıkları için, devamlı barış içinde yaşamaktaydılar.
Yoğun El Bakım Kremi
Formülündeki doğal aloe vera, shea butter, jojoba, provitamin B5 ve gliserin sayesinde ellerinize doğal bir bakım yapar. Bitkisel el kremi cildinizin gerekli olan nem ihtiyacını karşılayarak, cildinize ipeksi bir dokunuş ve yumuşaklık sağlar. Cildinizi soğuğun ve diğer dış etkenlerin oluşturabileceği sorunlardan korur. Kolayca emilen dokusu ile yağlılık hissi bırakmaz.
 saç dökülmesine karşı şampuan:
içerisinde doğal ekstralar omega 6 ve 9 vitamin kompleksleri içeren bu şampuan saçlarınıza dolgun ve güçlü bir görünüm kazandırır saç derisini beslar.
agarta bitkisel diş macunu:
içerinde ağız ve diş sağlığı bakımından özel seçilmi,ş yağlar bulunmaktadır.
beyazlık ve hijyen sağlar florür ve sls içermez sunı köpürtücü içermez tartarı engeller ağız kokusunun giderilmesinde yardımcı olur .
agarta el yapımı doğal sabun:
argan sabunu:
cildi canlandırır ipeksi bir yumuşaklığa ve parlıklığa kavuşturur yüksek oranda antioksidan içerei cildi beslar
aleo vera sabunu:
cildi temizler nemlendiriri aşırı yağlanmasını engellenmeye yardımcı olur cildin pürüzsüz ve parlak bir görünüm almasını sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder